Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief.

Netwerking is de basis van…


Als ondernemer is het belangrijk dat je een uitgebreid netwerk hebt van klanten, maar ook van collega’s. Dat is niet iets wat zomaar van zelf komt. Je investeert hier behoorlijk wat tijd en moeite in. Vorig jaar werd ik uitgenodigd door het BNI (Business Network International) in Melsbroek. Daar maakte ik kennis met een hele groep enthousiaste collega’s die elkaar helpen in het uitbreiden van hun netwerk. Meer nog, ze proberen om ook voor mekaar opdrachten in de wacht te slepen.

Gaande weg ontdekte ik nog heel wat collega’s die mooi bij mijn netwerk passen. Ik ging op bezoek bij De Kampenhoeve (http://www.kampenhoeve.com/).

De Kampenhoeve is een ezel-en paardencentrum te Kampenhout, Vlaams-Brabant, dat zich tot kinderen en volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking richt. Door de dieren op een gepaste manier in te zetten wordt een programma uitgewerkt dat varieert van pure ontspanning (vb wandelen, borstelen, …) tot het uitvoeren van speelse opdrachten voor o.a. de verbetering van de motoriek, coördinatie, zelfvertrouwen… Zowel voorzieningen/instellingen als individuele kinderen en volwassenen met een beperking bezoeken frequent De Kampenhoeve.

Daarnaast ging ook op zoek naar partners om het luik ‘workshops voor jan met de pet’ uit te breiden. Bij Siggy’s Collection in Kortenberg, Pot & Papaver in Heverlee en Ateljee Alice in Humbeek werd ik enthousiast onthaald. Het prille begin van een creatieve samenwerking. In maart zal ik er te gast zijn om de workshop ‘schalen in handgeschept papier’ te geven.

Neem zeker eens een kijkje op hun websites, je vindt er leuke workshops en ze hebben alle drie een leuke winkel.

Siggy’s Collection: http://sigridbuysse.wixsite.com/siggyscollection

Pot & Papaver : http://potenpapaver.be/#!/

Ateljee Alice : http://www.ateljee-alice.be/

 

Het vervolg lees je zeker op de facebook pagina en binnenkort in een volgende Blog.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Workshop kalender

« december 2020 » loading...
M D W D V Z Z
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Ontvang berichten per email

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.