Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief.

 

Ik ben Karine Lauwers, geboren te Vilvoorde op 14 september 1974.
Ik ben getrouwd met Johan en koos bewust om geen kinderen te hebben.
Ik ben de grote zus van Sandra, schoonzus van Bart, Linda en Roel.
In 2006 werd ik Tanti van Jasper, in 2010 van Elyssa en Jade.
In 2011 werd ik trotse meter van Seth.

Ik studeerde na Bijzondere Jeugdzorg in Duffel, en na nog enkele omwegen, af als Bachelor in de gezinswetenschappen.

Ik startte mijn professionele loopbaan in Ons Tehuis Brabant te Kampenhout. Na 15 jaar ging ik andere horizonten verkennen in De Klink in Diegem, Het Maria Boodschap lyceum te Brussel,  Familiehulp Brussel,  Het Kolveniershof te Leuven en De Berken in Overijse.

Mijn creatieve rugzak werd gevuld tijdens mijn opleidingen en met inloopweken bij mijn creatieve collega’s in Ons Tehuis Brabant. Waar ik in elk atelier (10 verschillende) ondergedompeld werd in een andere materie. Ik volgde ook workshops bij Denies Van Loon (Papierexpressies), An Van Hentenrijk (Kalligrafie), De Banier, Pot & Papaver en tal van andere creatieve organisaties.

In 2012 blies ik ‘ScHePSeLs’ leven in als mijn label. De woordspeling ”ScHePSeLs” duidt op papier SCHEPPEN en op het SCHEPPEN of creëren van originele en handgemaakte objecten.

Vanaf dan kan je op de facebookpagina meekijken naar nieuwe schepsels en creaties. De focus ligt vooral op papier, meer bepaald handgeschept papier. Maar ook andere technieken en materialen komen aan bod.

Als creatieve duizendpoot probeerde ik allerhande technieken uit. Dit kon ik jaren combineren met mijn job als begeleidster in een dagcentrum voor personen met een mentale handicap. Doorheen de jaren groeit de droom om op zelfstandige basis creatief bezig te zijn en workshops te geven aan volwassenen met en zonder beperking. Vanaf 2014 start ik in bijberoep en neem deel aan creatieve markten, happenings en ladies fairs.

Als in de zomer van 2016 het atelier af is, groeit ScHePSeLs uit tot Atelier ScHePSeLs, een atelier met een aanbod anders dan anders.

Meer informatie hierover vind je onder de link: Atelier ScHePSeLs

Workshops kalender

« december 2020 » loading...
M D W D V Z Z
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang berichten per email

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.